Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Lees meer over onze coaches

Onze coaches helpen je graag verder. Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? We vinden altijd wel een manier om je verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Ernst

"Denken in mogelijkheden in plaats van problemen"

Als coach probeer ik mij zo goed mogelijk te verdiepen en in te leven in jouw persoonlijke situatie. Ieder mens is uniek op zijn eigen manier, gelukkig maar! Als coach wil ik jou zo goed mogelijk in jouw eigen kracht zetten. Samen gaan we kijken naar mogelijkheden in plaats van problemen. Als coach vind ik het belangrijk dat jouw krachten, talenten en passies gezien worden. Vaak kun je veel meer dan je denkt! Tijdens het coachen vind ik het fijn om op een creatieve manier aan jouw persoonlijke doelen te werken.

Coach Jacob

"Geloof in je eigen kracht"

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om keuzes te maken en je eigen krachten te ontdekken. Samen met jou wil ik er graag achter komen wat je krachten zijn. Ook als je deze al weet kom ik graag met jou in contact om samen te kijken waar we deze in kunnen zetten, waarbij jou wensen leidend zijn.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.