Coach Ernst

"Denken in mogelijkheden in plaats van problemen"

Als coach probeer ik mij zo goed mogelijk te verdiepen en in te leven in jouw persoonlijke situatie. Ieder mens is uniek op zijn eigen manier, gelukkig maar! Als coach wil ik jou zo goed mogelijk in jouw eigen kracht zetten. Samen gaan we kijken naar mogelijkheden in plaats van problemen. Als coach vind ik het belangrijk dat jouw krachten, talenten en passies gezien worden. Vaak kun je veel meer dan je denkt! Tijdens het coachen vind ik het fijn om op een creatieve manier aan jouw persoonlijke doelen te werken.

Ernst Woldman, 19 jaar oud, Steenwijkerland, coach bij Impacter sinds 2021

Mijn naam is Ernst Woldman, jongerencoach bij Impacter Steenwijkerland. In februari 2021 ben ik afgestudeerd als Sociaal (Cultureel) Werker in Groningen. Tijdens mijn opleiding en werkervaring als jongerenwerker/buurtwerker heb ik met veel met verschillende leeftijden en culturen gewerkt, hiervan krijg ik energie!
In mijn vrije tijd ben ik te vinden voor en achter de schermen in het theater. Ik speel en maak namelijk nu ongeveer 11 jaar theater op verschillende locaties. Ook zet ik mezelf graag in het voor het belang van (cultuur) participatie in onze samenleving. Ik heb meerdere theaterworkshops georganiseerd. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan tijdens mijn opleiding over hoe drama als pedagogisch middel ingezet kan worden binnen het sociale domein. Als het goed weer is loop ik graag hard samen met mijn vader in het bos en verder ben ik graag ondernemend bezig.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.